Tudjon meg többet a gőztisztító élelmiszeripari felhasználásáról!
Élelmiszeripar
Cukrászipar, élelmiszer tárolás és csomagolás, pékáruk, tésztagyárak és üzletek, tejtermékek, zöldségesek, hentesek, húsfeldolgozó gyárak, halpiacok, csokoládé gyárak, fagylaltosok.
Élelmiszerfeldolgozásban a fertőtlenítés kulcsfontosságú a fogyasztók a súlyos betegségeket okozó kórokozóktól, baktériumoktól történő védelme érdekében.
Az élelmiszeripar erős tisztító és fertőtlenítő és programokat, hogy eltávolítsa valamennyi baktérium és virust. A hagyományos fertőtlenítés kétlépcsős eljárás: először az elsődleges tisztítás vízzel és mosószerekkel, másodszor fertőtlenítés erős vegyszerek segítségével, mint klór, jód, ammonium sók, sav és formaldehid alapú anyagok. Hatékony tisztítás és fertőtlenítés program alklamazása döntő fontosságú a kórokozók eltávolításában. AMenikini ipari gőz berendezésekezt a típusú eljárást felgyorsítják és könnyebbé teszik, mivel a száraz gőz csökkenti a rendszer leállást és vegyszer költségeket. Menikini gépek garantálják ugyanakkor a teljes fertőtlenítést és mikroorganizmus elpusztítást a hősokk használatával.
felhasználási területek
munkapadok, falak, menyezet tisztítása és zsírtalanítása
fagyasztószekrény lapátok és nyílások tisztítása és leolvasztása
vegyszermentes eltávolítása a lisztéria lefolyókból és csövekből
tisztítás és karbantartás szellőzőcsővekben
ételmaradék eltávolítása
keverőtartályok tisztítása és fertőtlenítése
zsír eltávolítása vézérlő panelekről és elektromos táblákról
hűtőrendszer fertőtlenítése élelmiszer eltávolítása nélkül
Steam Master 30 KW , ennek a berendezésnek a technikai lényege, hogy 185°C és 10 bar nyomást képes előállítani; felületek, eszközök, és ezek környezetének tisztítására és fertőtlenítésére tervezték, a jövő ipari tisztítója.