Étkeztetés,éttermek, étkezők, pizzériák, gyorsétkezdék, büfék, önkiszolgálók, snack-bárok, magán klubbok.
A modern étkeztetésben kötelező a biztonságos és egészséges élelmiszerfogyasztásra vonatkozó tisztasági és higiéniai feltételek. Hogy garantálni tudjuk ezeket a feltételeket, megterveznünk a kiviteleznünk és használnunk kell eljárásokat, melyeknek a célja a mikroorganizmusok és kórokozók elburjánzása elleni küzdelem. Menikini gépek gőztechnológiát adnak a felhasználók rendelkezésére és személyzetet valamennyi szektorban, a leghatékonyabb fertőtlenítési eljárást biztosítva.
A telített szárazgőz nagyon sokoldalúan használható fel a helységek és eszközök fertőtlenítésében: ideális munkapadok, munkalapok,sütők, gázégők, gáztűzhelyek, acél és króm felületekennáltalában, bármilyen típusú felület tökéletesen tisztává válik és fertőtlenítetté, jelentős időmegtakarítással, mosószer és víz megtakarítással.
példák felhasználásra
- munkafelületek fertőtlenítése
- fürdőszobál fertőtlenítése
- szeméttároló fertőtlenítése
- hűtő, fagyasztó fertőtlenítése
- minden típusú gép tisztítása: mosogató, üst, mikrohullámú sütők, italadagoló, jégkrémadagolók, olajsütőtető
- mosogatótálcák, tartályok, és minden mosható fal mélytisztítása
- zsír és lerakódás eltávolítása fémről, teflonról, kő, cserépről
- krómozott felületek fényesítése